Dissertation? Check.

I dag var endeleg den store dagen her: Bacheloroppgåva skulle leveras inn. Sjølvsagt hadde eg venta til siste augeblink med å rette på dei siste tinga, så eg satt på bussen da dokumentet endeleg var klart til å bli omgjort til PDF. Var hos Reprographics nøyaktig klokka 10:15, fikk printa ut og bunde inn to kopiar av min dissertation, og bar dei på arma som eit lite barn heile vegen til Academic Office.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Vi satt fra oss sekken og hadde dissertation-photoshoot. Hei Hedda. Elsker det nederste bildet.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Hei meg.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Etter vi hadde dansa heile vegen til busstoppet, spiste vi ein skikkelig festlunsj på Good Vibes.

Dissertation? Check.

Og gjekk ein tur ned til Gylly Beach. Frå slutten av april er Falmouth eit av dei vakraste stadane i verda.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Vi satt oss med muren, lente oss godt tilbake og berre kjente på å ikkje måtte skrive noko eller sjekke klokka.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Obligatorisk bilde av meg i Hedda sine solbriller. Her er fjorårets, tatt akkurat eitt år og to dagar før.

Dissertation? Check.

Alt var berre så vakkert i dag at eg måtte ta masse bilder!

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.
Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Hedda ville sprette steinar.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Vatnet var enno litt for kaldt til at vi kunne vasse særleg lenge, men så utruleg digg det er å gå sakte tilbake i den tørre, varme sanda.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.
Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

Når vi kjende at vi begynte å bli solbrende i panna, gjekk vi heim. Som sunnmøring prøvde eg å fange mest muleg sol, men til slutt kalte middagsmaten og nybaka rundstykker. Uten brunost. Av ein eller anna grunn planlegger eg alltid å kjøpe brunost når eg er heime i Norge, men ombestemmer meg midt i pakkeprosessen fordi eg “klarar meg i to månedar uten brunost”. Oppdatering: eg kom på onsdag. Ville ha brunost på laurdag.

Dissertation? Check.
Dissertation? Check.

No skal heile kurset mitt ut å feire at vi nesten er ferdige med bachelorgradane. FY FAEN.

 

Today the day was finally here: Dissertation deadline. I obviously waited until the very last moment to fix the last few bits and bobs, and had to make the document into a PDF on the bus. Had two copies printed and thermal bound by 10:40, and carried them to the Academic Office like they were my first born children. I don’t think I have ever written anything I have been this proud of before. Without lying, I have thoroughly enjoyed writing it. • Hedda and I took the time to have a shameless dissertation photoshoot. Love the bottom photo of her, there is just so much joy! • After dancing all the way to the buss stop, we had a celebratory lunch at Good Vibes. Obviously. • Then we walked to Gylly Beach. From the end of April, Falmouth is maybe one of the most beautiful places in the wold. • We leant against the wall and enjoyed being able not to check any word counts. • A mandatory photo of my reflection in Hedda’s sunglasses. This is the one from last year, taken exactly one year and two days before. • Sorry for the amount of photos, but the world in the sun and post deadline is just so beautiful! • The water is still to cold to swim in, so we sat down and just breathed. • When we felt our foreheads getting sunburned, we went home. I made fresh bread rolls and regretted the decision not to bring brown cheese back from Norway. This happens after every time I have been home, and apparently I never learn. • Now my entire course is going out to celebrate. Fuck yes. 

4 Comments

  1. VELDIG stolt av deg!!

  2. Hurra for superMari :D <3
    Du e så flink!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑