VM-feiring

vm-feiring
vm-feiring
vm-feiring

I går kveld tok bestemortendensene overhand, og eg inviterte mine norske venninner på besøk for å spise rømmegraut. Toro, sjølvsagt – det finnast jo grenser for kor husmor ein kan vere. Suppe til dei som ikkje toler mjølk og blåbær, sjokolade og bringebærgelé til dessert. Vi fikk skikkeleg norska oss, og det var skikkeleg kjekt. Vi hadde selskap av Harper og Hebe, og Ragnhild lærte å hekle bestemorsruter. Hebe var sur fordi ho ikkje fekk spise sjokoladerestar, så ho furta ved kjøleskapet medan eg vaska opp og dansa fordi Norge tar gull på gull i ski-vm.

vm-feiring

2 Comments

  1. :-D Det er bra!!

  2. Kjempekoselig med litt norge-påfyll med fine folk! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑