tjueførste desember

christmas spirit
christmas spirit
christmas spirit
christmas spirit
christmas spirit

 

I dag gjekk det heilt plutselig opp for meg at det er julaften om tre dagar. Av ein eller annan grunn klarar ikkje hovudet mitt å skjønne dette før den tjueførste, men i år er i alle fall alle julegåvene ferdige og all den stygge og fine julepynten min på plass. Skal helse frå skuleoppgåva mi som seier at dei ti dagane eg tenkte eg hadde god tid gjekk himla fort og at eg kanskje ikkje burde ha sett Love Actually i går kveld.

Today I suddenly realised that it’s Christmas Eve in only three days. For some reason my head never manages to wrap itself around this fact before the 21st, but at lest this year all presents are done and all my ugly and pretty Christmas decorations are up. My PiC-documentation says hi and that the ten days I thought I had until Christmas are up and that I probably shouldn’t have watched Love Actually yesterday.

2 Comments

  1. Så koselig rom! :):)
    Vet..det er helt uvirkelig at det bare er noen dager til julaften!
    Kommer hjem i morra! Hurra :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑