juljuljul

På lille julaftan var juleferien starta, gåvene stappa i bagasjerommet og vi på veg til Sunndalsøra for å feire jul. Jo nærare målet vi kom, dess kvitare vart det, og i hagen til mormor og morfar snødde det så tett at vi ikkje kunne sjå husa i den neste gata.

juljuljul

Julaftan kom med Tre nøtter til Askepott (eg trur eg skreiv akkurat dette i fjor), ribbefett i munnvika og gåver til store og små.

juljuljul
juljuljul
juljuljul

Vi hadde og nokre rundar ludo som vi nesten vart uvener av. Eg hatar å tape.

juljuljul

Og første juledag tok eg ein liten tur i det postkortet som alltid kjem med snøen. Det var minus elleve grader og eg har aldri angra meir på å sende ein snapchat enn da, for gjett, ein blir iskald på tommelen.

juljuljul
juljuljul
juljuljul
juljuljul
juljuljul
juljuljul

 

On little Christmas Eve (it’s a thing, ok?) we got in the car and drove to my grandparents for Christmas. There was so much snow we could hardly see the next street. Christmas Eve arrived with Tři oříšky pro Popelku (I swear I wrote this exact sentence last year), lots of food and presents. I love my friends. We also played board games and almost had a fight. I detest losing. Today on Christmas Day I went for a cold walk and sent a snapchat that almost made my thumb fall off. Not doing that again.