ellevte november

ellevtenovember
ellevtenovember

I går tok eg med meg mine to turkameratfavoritter, Ingvild og Balto, og gjekk ein tur rundt Lerstadvatnet. Eg spurde pappa tidligare om det var kaldt ute i dag, og han svarte “vårtemperatur og det e til og med flue ute!” noko som viste seg å vere feil, for det var kjølig vinterluft og eg burde hatt stilongs. Vi gjekk på mykje spindelvev, så edderkoppane hadde nok kost seg med alle flugene til pappa.

ellevtenovember
ellevtenovember
ellevtenovember
ellevtenovember
ellevtenovemberI trappa heime venta Silke, katten til naboen, og Balto  ville så gjerne leike, men det ville ikkje ho, så da meinte Balto at det var på tide å gå inn. Men Silke kjem seg inn der ho vil, så ho kom inn ho og, og da vart Balto så forstyrra at han rapte ho i fjeset før han tok tøflen til pappa og bar den med seg dit Ingvild og eg kunne halde auge med den.

 

Yesterday my two favorite walk buddies and me went for a walk around Lerstadvatnet. I asked my dad if it was warm, and he said “Yes, spring temperature, there are even flies!” which turned out to be completely wrong, and we should have worn long johns after all. We walked into so many cobwebs, so I guess the spiders ate all of the flies my dad spoke about. 

In the stairs back at the house, Silke, the neighbour’s cat was waiting, and Balto wanted to play. Silke did not, and Balto then thought it was time to go inside. Silke came inside too, and that made Balto so uncomfortable he burped in her face, before finding my dad’s slipper and bringing it in to the kitchen where Ingvild and me could keep an eye on it. 

1 Comment

  1. Så utrolig fine bilda blei !!!
    Haha måtte le igjen av “rap og skoen” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑