-Warning: extreme amount of photos in this post.-

Innen klokka var halv åtte var både Hedda og William og eg oppe og i full gang med dusjing, oppvask, browniesbaking og frokostlaging.

17. mai

Vi hadde champagne og rekefrokost, til vår store glede. (kanskje ikkje like kult for dei som var fyllesjuke frå kvelden før, som sakte seig inn på kjøkkenet.)

17. mai
17. mai
17. mai
17.mai
17. mai

Etter å ha stressa rundt om å vere for seine (det var berre eg som stressa) kom vi oss ut av døra og bestemte at vi hadde tid til i alle fall eit bilde når vi var seine uansett.

17. mai

“NO, Will, we need to GO. STOP taking pictures!”

17. mai

Men dei kranglar ikkje heile tida.

17. mai

Véret var heilt nydeleg, med 22 grader og strålendes sol. Men det var nokon andre som skulle på stranda, for vi hadde arbeid å gjere.

17. mai

Men det er lov med ispause først. (Dei andre var heldigvis forsinka og, så vi hadde tid) Vi blei og stoppa av folk som syntes vi var så fine og lurte på kor vi skulle. Eit par spurte til og med om dei kunne ta bilde saman med oss. Og det fikk dei no!

17. mai

Will fekk ikkje vere med på Tate denne gongen, for me var på oppdrag for Far Out and Further Away.

17. mai
17. mai

Etter ein veldig fin arbeidsdag på 17. mai, fekk me endelig dratt på Dolly’s, som er 17.mai tradisjon.

17. mai

Simon og William var med.

17. mai
17. mai

Og den flotte trekkspill og pianisten var på plass. Herlig.

17. mai17. mai

Hebe kikka bortom som ho alltid gjer.

17. mai

Og vi drakk Cream Teas og ingefærøl med vaniljeiskuler i.

17. mai
17. mai

Da me endeleg bega oss heimover, hadde sola starta å gå ned, og det lagde ekstra fin lys.

17. mai
17. mai

Men dagen var ikkjo over! Will tok ein pre-grill røyk.

17. mai

Og så kom fleire av gjestane, men det var for varmt til å sitte inne.

17. mai

Men når klokka nerma seg tolv oppdaga nokon ein sint mann som skulte på oss frå eit vindauge, og vi bestemte oss for å gå inn. (vi er kjekke ungdomar vi, hadde vert mykje betre å spørre om vi kunne gå inn, for det hadde vi nemmeleg gjort!)

A man with a plan.

17. mai
17. mai
17. mai

Ein sakleg diskusjon? Neida. Var nok berre ei historie om ein gang nokon måtte bæsje. For me snakkar faktisk om sånt. Hehe.

17. mai
17. mai

Eg hadde rett og slett ein fantastisk 17. mai, sjølv om det var i eit anna land enn Norge (igjen). Hedda og eg kan jammen å arrangere! Og tenk så bra vener vi har som pyntar seg kun fordi det er Norway Day! Eg elskar Ashfield Villas! Og gratulerer med overstått 200årsdag til Norge.

 

By half seven, Will, Hedda and me were up showering, making brownies, cleaning and fixing breakfast. /We had an amazing champagne and prawns breakfast, though I don’t think the hungover ones that came dragging into the kitchen after a while appreciated the champagne as much. / After stressing around because we were late (I was the one stressing), we decided one picture to and from wouldn’t matter, so we got one./ Hedda was annoyed at Will for being slow, but I promise, they don’t fight all the time. /The weather was amazing, 22 degrees and sunny. But we left it to other people to go to the beach. We had work to do./ But we allowed an ice cream break first, since the others would be late as well (score). We were asked by various people what was happening, since we were all dressed up, and one couple wanted to take a photo with us. And one lady asked “Are you really Norwegian?” with a doubtful voice. Hehe./Will din’t get to come to Tate this day, this was a tour for Far Out and Further Away./After a really nice day of work, we finally got to go to Dolly’s to maintain the tradition!/Simon and Will were there. So was the lovely accordion/piano player. Amazing./ Hebe came to our table like she always does./And we had Cream Teas and ginger beer floats./The light when we left Dolly’s was lovely./But the day wasn’t over! So Will had a pre-fag before the guests arrived, and it was too warm to sit inside./But when it was almost twelve, someone discovered a grumpy-looking man standing in a window looking at us, and we went inside. (It would have been so much nicer to just ask us to be quiet, we’re actually a really nice bunch of students! *Slightly offended*)/And if you thought Sam and Will were having a serious discussion, they were not. I’m sure it was a story about someone having a poo. Because we talk about that. Hehe./I had an absolutely amazing 17th of May, Hedda and I REALLY know how to do 17.mai!! And we have amazing friends, who bother to dress up and celebrate it with us. I love 3 Ashfield Villas! And 200th happy birthday, Norway, even though online a few days late. /