Fordi véret såg slik ut når eg vakna første påskedag, vart det ein rolig morgon med frokost på senga og Poirot på lydbok.

easter sunday
easter sunday

Vi spelte monopol LENGE, men eg var for opptatt med å vinne til å ta bilder. (Hei Hedda!) Som plaster på såret bakte eg scones og vi åt mange mange mange.

easter sunday

På kvelden (etter at auget mitt endeleg ville samarbeide lenge nok til å sjå Game of Thrones bryllaupet!!) drog alle på The Shed, som er ein fin bar/restaurant i Falmouth og åt nachos og drakk gode smoothies og drinkar.

easter sunday
easter sunday

Eg tok eit bilde av gutane til Hedda.

easter sunday

Og eit av restane etter maten. Kompromiss mellom dei som hatar matbilde og dei som legg dei ut på bloggen.

easter sunday

Lilly fikk komplimenter på at ho har regnbogehår. Kult.

easter sunday

 

Since it was raining all Easter Day, I had breakfast in bed with Agatha Christie’s Poirot in audiobook version. We played Monopoly for hours, but I was too busy winning to take pictures. (Hi Hedda.) To make it better I baked scones for everyone. Yummy. In the evening (after finally making my eye cooperate long enough to watch Game of Thrones) we went to The Shed and had nachos and drinks. I took a picture of Hedda’s boys, as the lovely housemate I am, and also took a picture of the leftovers as a compromise for people hating food pictures on blogs. Lilly got compliments for having rainbow hair. Standard.