Ho. Hey!

Balto

Om det en gang er sånn at man jobber nesten hver dag, blir det av og til veldig slitsomt. Da er det fint å jobbe med folk som er like fine som jentene på Jugendstilsenteret. Man kan for eksempel planlegge å gå på konsert om noen uker, drikke god kaffe, bli superflinke til å sortere, danse og synge bak disken, flørte med kjekke turister, drikke enda mer god kaffe, lage instagram til kafeen(@apotekerenkafe ), selge sjokolade som en helt (hei Ronja) eller være et ordensfantom (hei Mija). Og så blir det ekstra fint de dagene man får tid til lunsjpause, og ekstra fint de dagene man har fri. De dagene er det fint å spise lunsj med venner du ikke har sett på evigheter (hei Johan) eller ringe herlige venninner (hei Ingvild, hei Malene). Kanskje skype noen av de som bor langt borte (hei Natalie, hei Kristine) og planlegge festivaler og snakke om skjegg (hei Karoline) og så er det så bra at det er blåbærsesong, for da kan man gå på blåbærtur og sitte i timesvis å spise ferske blåbær med vaniljesaus og drikke te (hei Inga).

Hadde glemt hvor bra livet i Ålesund kan være.

 

Translation: If life’s so that you work almost every day, sometimes it’s really tiering. Then it’s great to work with people as lovely as the girls in the Art Nouveau Centre. One might for instance plan to go to a concert in a few weeks, have some really nice coffee, get good at sorting, dance and sing behind the counter, flirt with fit tourists, have more lush coffee, make an instagram profile for the Café (@apotekerenkafe), sell chocolate like a champion (hi Ronja) or be a tidying phantom (hi Mija). And then the days you have time for lunch are extra nice, as with the days you have off. Those days it might be nice to have lunch with long lost friends (hi Johan) or call lovely friends (hi Malene, hi Ingvild). maybe skype some of the friends that live far away (hi Natalie, hi Kristine) and plan festivals and talk about beards (hi Karoline) and on top of all of that, it’s blueberry-season, and that means you can pick fresh bluberries before eating them with vanilla sauce and cream and have tea for hours (hi Inga). 

Had forgotten how amazing Ålesund-life can be. 

 

2 Comments

  1. livet i Ålesund (ditt liv på JS..) e fint!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑