Mandagsoppmuntring

Jeg har hatt en rolig, effektiv formiddag. God te, de glade scenene fra the Notebook, en liten skype-date. Ute er været sånn at jeg må ha med meg solsikkeparaplyen min, og senere i dag har jeg min første fransktime, som feires med eyeliner og rosa lepper.

 

Hva gjør du i dag?

3 Comments

  1. Slike formiddagar er dei beste, eg elskar når det er roleg og effektivt på same tid!

  2. Høyres ut som ein strålande fin måndag! Lykke til med fransken!

    I dag har eg vore på forelesning, planlagt julegåve, jogga og vore i radioen. Nett no sit eg og skal til å skrive notatar til seminar i morgo. Så skal eg spise risgraut, berre fordi eg kan og det er kaldt. Og så er det radio i heile kveld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑