Mandagsoppmuntring!

Min mandag ble gjort bedre av å endelig få kjøpt et tørkestativ, så jeg ikke trenger å betale ekstra for å bruke tørketrommel, vinglass, fordi da føler jeg meg voksen, og at min kjære og jeg har kjærestedag! Hurra for oss, hurra for mandag! Vi feirer med laksemiddag, Fair Trade rødvin og film.

mandagsjubileumsoppmuntring

Hva gjør du for å få en bra mandag i dag?

2 Comments

  1. Eg hadde kjærastedag både i går og i halve dag, og det gjorde verkeleg at eg fekk ein bra start på veka :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑