En dag igjen…

Lurer på hvordan bursdagen min blir. Jeg er en sånn som alltid gleder seg, teller ned dagene, slik at alle rundt er klar over at jeg har bursdag. Jeg har venner som jeg elsker å prate, danse, synge og drikke vin sammen med, alt i alt, bursdag er årets høydepunkt. I år bor jeg hundrevis av mil unna de jeg helst vil feire sammen med, og jeg lurer på hvordan det blir.

Birthday cake

6 Comments

  1. Det kjem garantert til å bli annleis, men det vert heilt sikkert artig og! Du får pakker i posten og kan prøva å feire bursdag med nye vener. Også kan me skåle med eit glas vin, for at fine du har bursdag! Også kan me drikke altfor mykje vin til jul, dobbelfeire!

  2. Skulle så gjerne ha hevet meg på et fly og tilbringt bursdagen din med deg!!
    Håper du får en strålende bursdag! Tenk at du førstes blir 19.. NÅ…:P (hehe)

    xoxo <3

  3. Håpar du får ein super dag sjølv om det nok er litt rart å vere så langt unna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑