Mandagsliste

 

om eg ikkje hadde budd i Falmouth, hadde eg budd… i Oslo, så det ikke hadde vært så langt unna min kjære.

min drømmeferie ville vore… Backpacking i Italia sammen med de beste av de beste.

Italy Venice Photography

mine current obsessions er… Skype. Bær over med meg, jeg har flyttet til England og har fremdeles norsk telefon. Og å gjøre campus-rommet mitt levelig.

eg føler meg som meg sjølv for ti år sidan når eg… Det er så mye nytt her nå, at jeg ikke helt klarer å skille det ut fra hodet mitt.

om eg måtte ha vore ute heile dagen ville eg… Gått på fjellet med Filip, møtt mine aller beste og åpnet en flaske rødvin i parken. Så vært på noens veranda og danset til dagen var over.

min favorittkvalitet i ein mann… Evnen til å spise ustoppelig, for fremdeles å være sulten. Det er dødsgøy. Og at de er varmere enn jentene.

min favorittkvalitet i ei kvinne… At vi på en eller annen måte alltid bumper innom temaene mat, gutter eller klær på et eller annet tidspunkt i samtalen, uansett hvor sofistikerte vi er.

eg er livredd for… Å bli glemt

min drømmebil er ein… Fiat 500 ❤

Fiat 500

min favorittdrink er… For øyeblikket rødvin eller Guinness

min største kjendiscrush er… Gerard Butler!

vennene mine og eg likar å… Danse, drikke te, snakke, hyle, rope, le, drikke rødvin, se film, gå tur, sykle, gå på kafé, kino, konserter. Vi liker å være sammen.

mine beste skjønnhetsprodukt er… Søvn. Og antifrizz hårprodukter i alle former og fasonger. Og lipsyl.

om eg kunne gå tilbake i tid ville eg ha reist til… 60 år tilbake i tid: New York og Paris og London. Antikkens Hellas og Egypt. Middelalderens England, men med bærbar dusj.

som tenåring var eg veldig interessert i… Gutter, sminke. Haha, kunne mer om sminke når jeg var 13 enn nå.

eg pleier å bruke litt for mykje pengar på… Akkurat nå, tekstmeldinger. Vanligvis bøker, scrapbook albumen min og smådill til huset jeg ikke har!

 

Stjålet fra Mariell, gjennom Karoline.

2 Comments

  1. <3! Eg vurderer å stele den eg også, frå Mariell gjennom Karoline, hihi!

  2. Fine svar! Og ps, du vert aldri gløymd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑