Loppis

I dag var dagen for Falmouth’s Vintage Flea Market, som jeg dro på sammen med mine to flotte flatmates Katie og Lauren, og en venninne av Lauren. Det var ikke store greiene sånn egentlig tror jeg, men for en fra lille Ålesund var det topp! Og jeg kom fornøyd hjem med litt nattøy fra 50-60 tallet. Litt Disney og litt Sandra Dee.

Hordan har deres lørdag vært?

3 Comments

  1. oiii! Så fint! Ser ut som du he d bra der borte, å d e bra <3

  2. Så fine! Å kunne legge seg kledd som ein Disney-versjon av Sandra Dee er jo berre fantastisk! Hadde ville lagt meg tidleg kvar dag eg då.

    • mari

      October 8, 2012 at 06:43

      Ikke sant? ^^ Må bare vaske den for hånd først, og du vet, latskapen har til nå vunnet over meg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑