Klar, ferdig…

Har tømt alle hyllene på badet, tatt med mine fineste sengeklær, mange vanlige klær, Jane Austen, Audrey Hepburnog Marilyn Monroe ligger alle klare til å reise. Selv er jeg ikke egentlig helt klar over at jeg skal det. Det er litt rart når drømmen man har hatt siden man var bitteliten plutselig skal bli virkelighet, og at man må ordne en million saker og ting helt plutselig. Har sommerfugler i magen, og alt for mange ting i koffertene som ikke vil lukke seg..

Tudelu Ålesund, Norway,  neste gang kommer jeg som gjest !

 

 

 

2 Comments

  1. Lykke, lykke til! Og god tur! Herrejemini, gledar meg til du kjem heim igjen! Ai låv ju!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑