Det siste året trur eg eg kan seie har vore det beste året i mitt liv. Eg har blitt kjend med folk som har fått meg til å hugse kven eg eigentlig er, kva eg eigentlig står for og har lyst å gjere, og som ikkje berre synest at det er greit, men at det er fantastisk. Eg hugsar at eg er ei som kan lese om og diskutere politikk og viktige saker både rolig og vaksent og sint, fornuftig og ufornuftig. Eg hugser at eg er ei som elskar å lese store, tjukke bøker med heile liv i. Eg hugser at eg er ei som kan synge og spele gitar i timesvis. Ei som elskar å trene styrke og innbille meg at eg er sterkare (og høgare) enn alle gutane. (noko eg er) Elskar å ta bilder av alle dei fine folka som gjer at eg gleder meg til å starte dagen.

DSC08876
DSC09063
DSC08969
DSC08935
DSC07662
DSC07669
DSC07699
DSC07909
DSC07402
DSC06536
DSC06485
eitt år.
people
people
people
people
people

 

This past year have been the best year of my life so far. I have gotten to know people who have helped me remember who I really am, what I stand for and want to do, and they don’t think it’s just ok, they think it’s amazing. I remember I’m someone who loves discussing politics and important things both calmly and aggressively. I remember I’m someone who loves reading massive novels with life stories in them. I love playing the guitar and sing for hours and hours, until my knees are shaky. I love lifting weights and think that I’m stronger and taller than all the boys. (which I am). I love taking photos of all the people who make me look forward to start my day.