Working Monday.

Eg vakna nærmast to timar før eg vanligvis pleier, sto opp, vekka Hedda og spiste frukost medan vi vinka Sam ut av døra. Så starta vi arbeidsmandagen, ein halvtime arbeid, sprø dansing på kjøkkenet, halvtime arbeid, tissepause og resirkulering, halvtime arbeid, listeskriving og å hengje opp ting på veggen, halvtime arbeid, lunsj, halvtime arbeid, internettsjekk.

For ein kjem til eit punkt der ein rett og slett ikkje kan gå rundt og skulde på at ein akkurat har flytta inn og at ein derfor ikkje har komme inn i gode rutine enda. Da kan ein sjå den her sletta scena frå The Future av Miranda July, innsjå at det er på tide å leggje vekk mobil og data, og starte å lese. Om skjelettet, Miranda July, David Lynch og magi. Ganske kult.

 

2 Comments

  1. Høyres ut som ein knall start på veka i grunn! Vonar filmen var bra! Nett no held eg og fram med prokrastinering: høyrer på ugift-podcast medan eg legg saman klede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑