Molja Fyr

For tida er det heilt utruleg mykje som hender, og meir skal det bli (Hedda og eg reiser til Paris på fredag!!). Det triste er at den lille dingsen som vanlegvis gjer at eg kan lasta opp bilder har slutta å gjere nettop det. Så all klemminga, dansinga, smilinga, sovinga, malinga, matlaginga, krypinga, hjarteliminga, hoppinga og fliringa som ellers villa vore dokumentert her, må vente til eg får løyst problemet. I mellomtida kan dykk kose dykk med denne artikkelen om eit kunstprosjekt som vart gjort på stranda i Normandie og høyre på språkteigen på p2. Ganske fint !

At the moment there is an insane amount of things happening, with more to come (Hedda and I are going to Paris on Friday!!). The sad thing is that the thingy than normally helps me upload pictures have stopped doing exactly that. So all the hugging, dancing, smiling, sleeping, painting, cooking, crawling, heart-gluing, jumping and laughing that normally would be documented on here will have to wait until I’ve solved the problem. Meanwhile you can check out this article about a lovely project of decorating Normandy Beach. 

Molja Fyr