Finally summer.

Gylly
Gylly
Gylly

 

Ligge på et sammenbrettet dynetrekk fordi jeg ikke har en hånduk og lese mens folk hyler og ler fordi vannet er kaldt. Rundt er venner som diskuterer om vi skal kjøpe is nå eller senere, mens vi alle tar på solkrem og sier hvor morsomt det er å ta på solkrem når man har salt på kroppen, det er jo akkurat som peeling, og Lia sier at jeg var flink som husket solbriller i dag, og jeg svarer at nå er det på tide med is. Så plutselig hører jeg høyt “Men den bæsja jo henne i ansiktet!” og plutselig er det norske turister på vår fine Gylly Beach, og jeg ler hysterisk og forklarer for de andre at det var en måse som bæsja noen i ansiktet og får skjenn av Jono fordi jeg er alt for nyskjerrig på hva den norske familien sier.

På kvelden er det lasagnerester til middag, selv om det egentlig er for varmt og vi spiser masse salat for å ha noe kjølig til, og så når vi kjører inn til Falmouth ser vi at selv om klokka er sju på kvelden og sola er nesten helt borte er det 24 grader og jeg må nødt til å kjøpe en slush for ikke å renne bort (major bloody S.U.L.A).

 

Translation: To lie on a sheet, because I don’t have a towel and read while people are screaming and laughing because the water is cold. Around me there are friends who are arguing about whether to get Roskilly’s now or later, while we put on sunscreen and say how the salt on or bodies makes is feel like exfoliating, and Lia says that it was good I remembered my sunglasses today and I say it’s time for ice cream. Then suddenly somebody yells “Men den bæsja jo henne i ansiktet!” and there are Norwegian tourists on little Gylly Beach, and I start laughing hysterically while explaining to the others that a seagull pooped in somebody’s face, and Jono tells me to not be so nosy about other peoples business. 

In the evening we eat left over lasagna even though it’s really too warm, and we have lots of salad to cool down. When we drive to Falmouth we can see that even though it’s seven in the evening it’s still 24 degrees and I have to buy a slushie to cool down. (Major bloody S.U.L.A)

6 Comments

 1. Jeg også vil ha varme! :-)

 2. Herlig! Her er det kaldt og regnvær.
  Sånn koselig innedag når det er HØST…ikke midt på sommeren :)

  • mari

   July 9, 2013 at 21:22

   Ja, det er sant. Men kanskje det blir fint igjen snart! Eller, det er jo båtfestival til uka, og da er det vel nesten alltid regn.. høhø.

 3. Kjenner sommaren heilt hit sjølv om sola akkurat gjekk ned! (slik er det når man bur mellom høge fjell)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑