Giant Bolster. Giant Bolster is my name!

I dag var det endelig kvelden vi skulle synge Giant Bolster, en ballett-opera komponert av David Frost. Det har vært uker med nydelig middelalder musikk og harmonier det i følge pianisten til New Cornwall Opera er umulig å spille på piano om man bare har to hender. Vi sang, orkesteret spillte, og unge dansere danset. Det var kjempegøy!

giantbolster

giantbolster

Fine Natalie med sitt fine skjerf.

giantbolster
giantbolster

Og så satt vi plutselig i salen, vi fikk lov til å se første halvdel av forestillingen, og det var kjempekoselig! Det var mange skolebarn som sang og danset og rappet, og mer (eller mindre) spillte på fiolin, gitar og blokkfløyte. De var så søte!

giantbolster
giantbolster

Salen ble sakte, men sikkert fyllt opp av publikumere, og jeg fikk beskjed om å legge bort kameraet, fordi det ikke var lov å ta bilder av alle barna.

giantbolster

 

Nå er det to forestillinger av Site-Specific stykket vårt i morra, og så er det plutselig ingenting på veldig lenge. I alle fall på forestillingsfronten. Krysser fingrene for at det ikke regner når vi fremfører i morra, ønsk oss lykke til!

Translation:  Tonight was fially the performance of Giant Bolster, an opera-ballett by David Frost. It has been weeks of lovely mediaeval music and harmonies the New Cornwall Opera pianist says are impossible to play with only two hands. We sang, the orchestra played, and the dancers danced. So much fun.  

Lovely Natalie with her lovely scarf.

We got to see the first part of the performance from the balcony, with lots of lovely schoolchildren singing, dancing rapping and  playing instruments slightly off pitch. They were adorable. 

Now there are only two site-performances left tomorrow, and the performing part of my life goes on holiday for a while. Fingers crossed that it’s not raining while we’re performing tomorrow! Wish us luck!

4 Comments

  1. Masse lukke til! <3

  2. Så spennende! Lykke til, Mari!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑