Generalprøve

generalprøve
generalprøve
generalprøve
generalprøve
generalprøve
generalprøveKlare som egg, med fuglemaling i indianerdrakt, gummistøvler, strykebrett, og alt annet som man trenger for å lage teater midt ute på et jorde. Vi har jobbet og jobbet i snart fire uker, i alt fra pissregn med gåsehud til strålende sol  og solbrent panne. Vi har løpt opp og ned bakken vår gang på gang, snubla, ledd, vært utrolig leie og utrolig glade, og nå er det bare noen dager intens jobbing igjen, så må strykebrettet tilbake til hjørnet sitt på kjøkkenet. Forestilling onsdag klokka to og halv tre. Tenk at det er i boks.

TranslationReady as eggs (not a very good translation, but it goes with the bird theme), in birdpaint in indian-style, wellies, ironing boards and everything else you need to make theatre in the middle of a field. We’ve been working hard, running up and down our beloved hill, fallen, laughed, been extremely tired and extremely happy.  Now there’s only some intense days left, and the ironing board will go back to it’s corner in the kitchen. Performance on Wednesday at two o’clock and two thirty. Imagine; it’s working out.

2 Comments

  1. Masse lykke til, Mari mi!!! Skulle gjerne vært der og sett på :-) Helt sikker på at det blir kjempebra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑