Flytteklar

in bloom

Jeg gleder meg til å våkne med dagslys på rommet. Jeg gleder meg til å kunne se himmelen fra vinduet mitt. Jeg gleder meg til å ikke bo nederst i en høy blokk. Jeg gleder meg til å kunne gå inn på kjøkkenet på sokkene uten å måtte vaske dem etterpå. Jeg gleder meg til å ha en sofa. Jeg gleder meg til å kunne gå til Dolly’s hver søndag. Jeg gleder meg til å kunne ha hage. Jeg gleder meg til å gjøre yoga i den hagen. Jeg gleder meg til å kunne gå inn på kjøkkenet i truse og t-skjorte uten at noen synes det er rart. Jeg gleder meg til å kunne lage mat på kjøkkenet uten å være redd for å bli matforgiftet. Jeg gleder meg til å bade. Jeg gleder meg til å plukke ned bildene fra veggene i campus-rommet for å lime opp noen, kaste noen og henge opp igjen noen i et anent rom. Jeg gleder meg til å le med de nye housematesene mine. Jeg gleder meg til å henge opp “We can do it!” plakaten til Hedda på stua. Jeg gleder meg til filmkvelder sammen med de jeg bor med. Jeg gleder meg til å alltid ha noen å snakke med. Jeg gleder meg til å være lei av dem når terminen slutter og til å savne dem når ferien har vart en stund. Jeg gleder meg til å ha en tekanne og en å dele den med. Jeg gleder meg til felles måltider. Jeg gleder meg til grilling i hagen. Jeg gleder meg til folk kommer på besøk for å spise junkfooden de har kjøpt med seg. Jeg gleder meg til å sette ut bøkene mine i bokhylla. Jeg gleder meg til høsten. Jeg gleder meg til å bo i et skikkelig hus og jeg gleder meg noe helt voldsomt også!!

8 Comments

 1. Eg likarrr! :D

 2. Det høres veldig fint ut! Eg glede meg på dine vegne :)

 3. No er vi snart på flyttefot begge to! Vert veldig spanande! Nytt skuleår og ny bustad er fine greier!

  • mari

   May 28, 2013 at 10:11

   Ja, det blir kjempespennende! Gleder meg til å hjelpe deg å si hade til leiligheten din! <3

 4. Gleder meg på dine vegne! Gleder oss også VEEEEELDIG !! til du kommer hjem!! <3<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑