17.mai i Falmouth

Den første 17. mai-feiringa i Falmouth startet klokka sju, på skype hjem til Ålesund der de var klare til å gå i tog i bunad og fortalte at det ble vanskelig å få til flette i håret når jeg var borte. Så ble det dusj og stell til Holmenkollmarsjen på spotify, før alt ble gjort i stand til frokostgjestene skulle komme. Vi hadde en tre timers lang frokost med makrell i tomat, reker, leverpostei, trønderfår, boller, kaviar, eggerøre og så klart sjokoladekake til dessert. Ragnhild hadde til og med servietter med flagget på! Fint!

17.mai

Ytterdøra var så klart pyntet, måtte jo fikse litt på den skitne blokka mi!

17.mai

Vi pyntet oss og tok bussen til “sentrum”, der vi gikk i tog og sang, til mange rare blikk, før vi tok med oss hele flagg-stasen inn på Dolly’s og spiste lunsj – sandwich og brus med vaniljeis i. Bra at Kristine hadde små pynteflagg vi kunne putte over alt!

17.mai
17.mai

Ragnhild og Ragnhild!

17.mai
17.mai

Is er obligatorisk, min hadde en kule med vanilje og clotted cream, og en med salt karamell. Ismannen ble hoppende glad da jeg fortalte at på 17. mai i Norge fikk man spise så mye is man ville, og han ropte “Give me a flag!”. Hihi.

17.mai

Etter at alle hadde gått hvert til sitt, slappet av og snakket med de hjemme i Norge, møttes vi hos meg igjen, siden mitt kjøkken hadde flagg på veggene og skapene, og spiste 17. mai kveldsmat. Pølser, mer reker, Toro-brownies, og til og med vaffler! Ragnhild sin fantastiske flatmate hadde et vaffeljern som han lånte bort til oss, og min flatmate hadde en flaske rødvin som han ville gi til oss fordi det var Norway-day. Ganske bra!

17.mai
17.mai

Håper alle dere og hadde en bra 17. mai!

 

6 Comments

  1. Fantastisk!! :-) HURRAAAAA!!!!!!!!

  2. Hipp hipp hurraa! :D

  3. Älskar frukostbordet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑