Reisefeber

Travelling.

Det er så rart, den følelsen som kommer når man skal til å reise, når alt skal på plass i kofferten. Alt er midt mellom to rette, det er rett å være hjemme i Norge, det er rett å være hjemme i England, men å pakke fra hjemme til hjemme er bare snålt og bittelitt stressende. Har brukt min siste dag i Ålesund på en stund til å se Annie i Kulturhuset, kjøpe to nye hånduker for en tilgodelapp jeg fant i en skuff (lykke, det regnes jo som gratis!), pakke, irritere meg over at studenter ikke kan pakke tyngre enn 20 kilo uten å betale overvekt, som om det ikke er straff nok å måtte dra rundt på en koffert full av mursteinsbøker, spillt Skip-bo (som burde bytte navn til skippo), spist mine siste seigemenn på evigheter, pakke mer, se en norsk filmperle, sunget tittelmelodien til nevnte filmperle og bekymret meg over om jeg kommer til å få med meg kofferten fra togstasjonen, eller om rommet mitt kommer til å lukte rart når jeg kommer frem.

Ellers i dag er jeg inspirert av sunnspirasjon.

2 Comments

  1. åh resfeber alltså. jag ska själv ut på en backpack i nordamerika och karibien snart! så himla spännande. och sen till oslo. <3 ska bli så fint.

    • mari

      April 16, 2013 at 16:42

      Så fantastisk spennende!! Du er kjempeheldig! Backpacking er så fantastisk! Du må ha kjempegod tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑