Noen kvelder

er det beste man kan gjøre å ta et par glass vin med gode venner og gå tur sent på kvelden, snakke om at Harry Potter har gjort barndommen vår bedre, le til alle omtrent triller ned 418 trappetrinn, miste bussen og så drikke te og spise sjokolade til man er varm igjen. Og hvis man savner de som ikke kunne være med litt ekstra mye, så kan man sende dem en melding og si at man savner dem. Visdomsord – over og ut.

nightinÅlesund
nightinÅlesund
nightinÅlesund
nightinÅlesund
nightinÅlesund
nightinÅlesund

Translation: Some nights, the best thing you can do is have a couple of glasses of wine with awesome friends, go for a late night walk, talk about how Harry Potter made our childhoods better, laugh so you almost roll down 418 steps (go Ålesund), miss the last bus, and then have some tea and chocolate till you’re all warm again. And if you miss the ones who couldn’t come, you can send them a text and say you miss them. Words of wisdom – over and out. 

 

8 Comments

  1. Åh, eg er så misunneleg! Og gurimalla, det virkar som ein himla flott kveld! Beklager at eg ikkje svarte på meldinga di, eg så ho i halvsøvne og den har berre forsvunne i tankemylderet i dag.

  2. Nydelige bilder!! <3

  3. Åh jisses så vackert!

  4. Superfine bilde og ikkje minst en veldig fin kveld <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑