Til London

Så var det endelig påskeferie, og i går tok jeg med meg bøker, yogamatte, gitar og klær, lukket kofferten og satte meg på toget til London. På toget hørte jeg på podcast, Erlend Loe leste litt om sin Jens Stoltenberg som blir sint når de ikke har en liger i dyreparken, spiste min første sjokolade på veldig lenge og sittedanset til Ella. Vel fremme gikk jeg tur i tre timer i Hyde Park og Kensington Gardens, med medbragt lunsj og kamera i hånda. Ble kald, gikk tilbake til hotellet og spiste lasagne til middag. Så en fransk film og sovnet.

londonlondonlondonlondonlondonlondonlondonlondonlondonlondonlondonlondonlondon

TranslationFinally it’s Spring Break, and yesterday I packed my books, yoga mat, guitar and clothes, shut my suitcase and got on the train to London. On the train I listened to podcast, Erlend Loe reading from his book Fvonk, had the first piece of chocolate in too long, and sat dancing to Ella. Walked for three hours in Hyde Park and Kensington Gardens with home-made lunch and my camera. Got cold, went back to the hotel and had lasagna for supper. Watched a French film and fell asleep. Good day. 

2 Comments

  1. Helt fantastiske bilder!! Imponert :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑