Mandagsoppmuntring

Denne uka har jeg bestemt at skal bli en helt vilt bra uke, og døper den herved superuke. Det vil si at jeg skal være den perfekte student, og gå på masse ekstra-greier i tillegg til forelesninger, være sosial, jobbe masse, rydde, trene, rett og slett bli sliten og smart. Så blir det ekstra fortjent å ta påskeferie snart.

Mr J Prentice and Miss J Howat doing acrobatics, Bondi Beach, Jan 1935 / by Ted Hood

Mandagsoppmuntringa har bestått av å få system i mail og almanakk, og å ha kortere forelesninger enn det de hadde planlagt. Fikk og et inntrykk av hva jeg tror det vil si å være medlem i zombie society når jeg dro meg opp ekstra tidlig for å trene før forelesning.

Hva har dere gjort for å få en bra start på uka?

 

Translation: I haved decided that this week will be an amazing week, and named it Superweek. It means I’m going to be the perfect student, both socially and workwise, and also clean my room. Today I have organized my emails and started my portfolio, and also maybe had an epiphany about how it might be to be a member of the zombie society, by getting up really, really early. What do you do get a lovely start on the week? 

4 Comments

  1. Stod opp tidleg med assistanse av Marte, lese før forelesning, ha forelesning, lunsj med artige folk i kantina, kollokvie, produsentmøte og no straks programmøte. Måndagane mine er alltid travle.

  2. Enig! Bra mandag! Bra uke! Påskeferieeee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑