Blue sky, blue.

Det er en veldig rar følelse, jeg har kjempemasse arbeid og gjøre, sidevis med skriving, alt for mange netter med alt for lite søvn og alt for mye dataskjerm. Samtidig så er jeg lykkeligere enn jeg kan huske å ha vært på omtrent årevis. Borg lykke. Danser rundt i rommet til Razika og Allo Darlin’. Har sol, vårblomster og folk jeg kan klemme akkurat når det føles perfekt og gjøre det. Masse bra planer, store sosiale prosjekter og små kunstneriske. Og en hulderhale i skapet. Jeg tror at egentlig så er det alt man trenger.

DSC04179

DSC04256

hard work and faith

hard work and faith

hard work and faith

Translation: It is a very strange feeling, I have loads of work to do, pages of writing, too many nights with too little sleep and too much computer screen. At the same time I am happier than I can remember to have been for maybe years. Borg happines. Dancing around my room to Razika and Allo Darlin’. Sun, spring flowers and people I can hug exactly when I feel like it. Lots of lovely plans, big social projects, and small artistic ones. And a hulder-tail in my closet. I really think this is all one needs.

6 Comments

 1. Herlig å høre :) <3
  Kjempefine bilder! Skikkelig stilig med den boken :)

 2. Kjempefine bilder! Studerer du noe innen teater, siden du hadde så mange teaterbøker? :)

  • mari

   March 14, 2013 at 21:42

   Tusen takk! Det gjør jeg! Tar en BA i Music Theatre ved Falmouth University! Veldig gøy! :D

 3. Åh, så fantastisk! Jeg begynner på teatervitenskap til neste år. Lykke til videre med studier da :)

  • mari

   March 18, 2013 at 22:40

   Så spennende! Teater er virkelig noe av det absolutt beste i hele verden!! Takk skal du ha, og lykke til du også! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑