Hjemme hos Ida

Sitter og tenker på hvor rart det er å være bare en i denne leiligheten med sju. Tenker på at det var kjempefint å ha besøk, og at hun fikk meg til å innse hvor nydelig det faktisk kan være å bo her jeg bor, og hvor fint det er å ha en venn man kan spise frokost sammen med og middag sammen med, og sjarmere kassamannen på Asda sammen med, og utforske gamle hager sammen med. Tenker at jeg vil på fjellet. Tenker på hvor teite de jeg bor med er når de har en koselig søndagslunsj, etterfulgt av Harry Potter-maraton uten å spørre om jeg vil bli med. For jeg elsker både lunsjer og Harry Potter, og de traff meg når de var på vei ut, og jeg hadde spurt dem. Tenker på hvor sinnsykt, ubeskrivelig godt det er med pannekaker med geitost, jordbær og banan på til middag, og en med innbakt banan og honning til dessert. Tenker på hvordan jeg skal få tak i sesong to av Girls. Tenker at jeg burde støvsugd gulvet på rommet mitt og gått en tur og ryddet sammen klær og vasket litt på badet. En helt typisk søndag.

november.