Mandagsoppmuntring

Nå er det bare to dager til jeg får besøk av en av de fineste damene på jorda. Vi skal drikke te, lage middag, sove, le, dra på Dolly’s, leke skattejakt i den fineste halvdelen av Falmouth, og jeg skal vise henne fram til alle jeg kjenner og si at bestevennen min er kommet på besøk, er ikke jeg heldig!?

SONY DSC

4 Comments

  1. Dødsheldig! Eg også vil vere med!

  2. Hurra, det blir himla bra! Og frukost med geitost, namnam!

    • mari

      February 4, 2013 at 22:10

      Åh, herregud, JA! Pannekaker med geitost, pannekaker med geitost, nå får jeg sove godt i natt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑