Forrige fredag

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

teafortwo

 

Forrige fredag hadde jeg besøk av en av de beste i hele verden. Vi gikk på bruktbutikker og prøvde fine kjoler. Vi gikk på Dolly’s, der vi drakk afternoon cream tea, byttet sandwicher, fikk selskap av en fin liten Hebe, tegnet, tok bilder av det samme samtidig, fikk påfyll i sjokoladelageret med noe som lignet på verdens beste kakao, lo og leste om museørehårsveiser. Forrige fredag var dagen etter vi gikk på teater, utforsket en hage og handlet ca 3 tonn grønnsaker, og dagen før vi såg Girls og sov til langt på dag og spiste frokost klokka fem.

 

Translation: Last Friday one of the best people in the world was visiting me. We visited charity shops and tried on lovely dresses. We went to Dolly’s, where we had Afternoon Cream Tea, switched sandwiches, got company from lovely Hebe, drew, photographed the same things at the same time, had the world’s best hot chocolate, laughed and read about Minnie Mouse hair. Last Friday was the day after we went to the Theatre, explored a garden and bought about 3 tons vegetables, and the day before we watched Girls and slept all day and had breakfast at five. 

6 Comments

  1. Så godt å tenke på at du hadde supre dager fordi Karoline var der!! <3 <3

  2. vilka vackra bilder! love it.

  3. Enig med Vicky! Åh, slike fredaga skulle ein hatt i fleng altså! Du får ta med deg Dolly’s i kofferten når du skal heim i påska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑