Russekjole for ikke-sydamer

Jeg må innlede med å si at før dette var det eneste jeg hadde sydd en stygg pute på barneskolen. Russekjolen var et impulsivt innfall fordi jeg fikk panikk og ikke ville gå i bukse i en måned. Jeg klippa av beina, ogg da var det liksom ingen vei tilbake, og selv om jeg ble fornøyd med resultatet, og skal prøve å forklare hvordan jeg kom dit, er det muligens litt risky business. Men jeg synes min ble dødskul !

SONY DSC SONY DSC

Etter dette, fikk jeg hjelp av mamma til å sette i nålene på nytt etter at kjolen var tatt på. Den skal jo passe når du både hopper, danser, sitter, ligger, løper, faller og alt annet man gjør i russetida, så løp litt villmann i stua. Det gjorde jeg, så vi flyttet på nålene flere ganger før den var både fin og komfortabel. Når den var det DA! var det på tide å ta fram symaskina.

I bunnen av kjolen sydde jeg en søm som først var tråklet (troklet?)  på. Jeg ville ha et litt bustete resultat, så jeg halveis klippa av det overflødige, halveis reiv og rufsa. Når du har gjort dette, da ser den forhåpentligvis ut som noe lignende det her.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Håper dette gir mening! Og bare spør om det er noe dere lurer på!

 

10 Comments

  1. tusen takk for innlegg :)

  2. Hadde eg vore russ i år igjen (men det vil eg helst ikkje), så hadde eg lett prøvd meg på den oppskrifta! Super idé!

  3. Genial idé! Jeg fortrekker kjoler og kjørt og går omtrent aldri i bukser. Jeg er ikke russ før om ett år, men da skal jeg virkelig vurdere dette. Takk :)

  4. Tusen takk for alle kommentarene på bloggen min, Mari! Haha, det er veldig hyggelig. Jeg skal prøve å være litt flinkere å kommentere selv ((:
    Men den russekjolen var utrolig kul! Jeg skulle seriøst ønske jeg hadde kommet på det samme, den var kjempefin! Du er så smart og flink og kul ((:

  5. Å herregud, så fantastisk kult! Jeg er russ nå, og kommer nok til å justere buksen litt selv og. Men veldig gøy å se, super inspirasjon :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑