On Saturday.

En dag som startet alene, med å få kortere sveis og å oppdage en ny, nydelig del av den lille byen min, den fineste delen, med mange antikk-butikker der jeg skal ta med Karoline, og en helt ordentlig kjøkkenbutikk, der man kan kjøpe kjøkkenredskaper som kan vare i mer enn noen måneder, og til og med er de samme som de selger der Malene jobbet hjemme. Kitty Gubbin hadde vintage-loppemarked igjen, og jeg traff en snill dame med to overdeler av undertøy fra 30-tallet, som jeg lykkelig fikk hele 10 pund i avslag på, og puttet i posen sammen med syskrinet mitt. Etter det besøkte jeg den fine utstillingen i kunstgalleriet, der de hadde båter og sjø og roser på veggen, før jeg traff en venn og gikk til et sted med roser på bordet og spiste hvitløksbaguetter med alt for mye ost.

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

lørdagsutflukt

 

Translation: A day starting alone, with a new haircut and discovering a new, wonderful part of my tiny town, the nicest part, where I will take Karoline in a weeks time. A part with a real kitchen-store, so things will last longer than a few months. In the Vintage Flea Market I met a lady who sold a beautiful camisole from the 1930s, it got to travel home with me in my bag with my travel-sewing kit. I met a friend, and we had lunch outside with roses on the table. 

 

8 Comments

  1. Åh, så mange fine hus og butikkar! Gledar meg til å sjå!

  2. åh! fint fint fint fint.

  3. For en søt by!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑