Luke 4: Juleforberedelser

I luke nummer fire fikk jeg endlig starte pakkingen for hjemreise! Om en uke er jeg i Norge, drikker godt vann fra springen og sover ikke alene, men i en myk seng! Hurra!! Men først blir det noen dager i London sammen med Tabs. Jeg startet pakkingen med å legge ting jeg ikke trenger før etter påske (sommerkjoler) i kofferten, vaske alt skittentøy jeg kunne finne, og til og med badematta. Så det ble litt vasking i dag, og fint var det!

Merry Christmas!?

3 Comments

  1. Det blir sikkert herleg å komme heim til jul. Eg gler meg i alle fall til det, og eg bur jo ikkje så langt heimefrå som deg! :)

  2. Hurra, eg kan kommentere att! Hjalp å oppdatere macen. Håper London blir superduper, og gledar meg vilt til å få sms om at du er i Noreg.

    • mari

      December 9, 2012 at 21:16

      det var noe feil med bloggen, fikk hjelp til å fikse den, hurra! ^^ London er deilig, men her er alt for mange turister atm x)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑