Luke 2: En tur til St. Ives

Nå er det endelig desember!! Selv om det er litt rart å skulle ha julestemning uten kulde og snø (les: norsk kulde, her er skikkelig surt her og) så går det veldig bra! Jeg har innført morgentradisjon om å spise frokost til Blåfjell, og ellers synge julesanger dagen lang og tenne juleluktelys.

Årets julekalender har jeg bestemt skal være å finne på noe hver dag, så får vi se hvordan prosjektet kommer til å gå. I luke nummer to (hopper over nummer 1) var en tur til St. Ives på nordkysten av Cornwall. En liten, nydelig havneby, med et Tate-museum (med fotoforbud…), hundrevis bittesmå butikker, og titalls minigallerier med lokale kunstnere. En by det er lett å få timene til å gå i, kan man si! Dessuten er det kjempefint å vandre i herlig gråvær langs stranda, og opp til kystvakta. Der kan man slå av en prat, og om man er heldig (vi var heldige!!) kan man se delfiner!

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

St. Ives

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑