Truro, City of Lights

Hvert år er det lysparade i Truro, og årets parade gikk på onsdag. Det var kjempefint, som et 17. maitog med lykter i stedet for flagg, og folk som så på med ta-med kaffe i stedet for paraply! Årets tema var konger og dronninger, noe som resulterte i mange flotte figurer. Mine favoritter var helt klart Henry VIII, Victoria og Elisabeth I, for ikke å snakke om de som hadde sekkepiper med juletrelys! Etter paraden dro min date Kenneth tilbake, og jeg møtte Lauren og Tabs som jeg bor sammen med. Vi brukte for lang tid på å bestille hjorteburgere, så vi ventet i en time på toget hjem, som vi brukte på å planlegge helgeturer og juleverksted. Hurra!

Uhell skjer…

Bobby passer på!

Har ikke jeg fine venner?

 

3 Comments

  1. Åh, en sånn parade har jeg lyst til å oppleve en gang! fint.

  2. Flott parade, og for noen flotte figurer!! Er de laget av papir?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑