Mandagsoppmuntring!

Old Love Letters

Enda en mandagsoppmuntring som handler om brev! Jeg elsker jo å få brev, men jeg elsker også å sende dem! Så i dag sendte jeg tre fine brev. Gled dere! Så enkelt kan det være å vinne over tåke og regn en mandags morgen!

Hva gjør dere på en mandag ?

Update: Lå også en halvtimes time-out på senga og hørte på Harry Potter musikk, lagde sjokoladeis av laktosefri vanijeis og nesquickpulver, spiste sharon og mandarin og drakk masse te. Det eneste problemet med trøstespising er at jeg snart må ut og handle igjen…

 

2 Comments

  1. Kom nettopp heim frå Ålesund no. Så no skal eg gjere alt eg ikkje gjorde i helga. Eg skal bake pai, skrive ferdig eit utkast i ex.phil, skrive ferdig eit utkast til personal statement, skrive brev og så skal eg lese litt Lynvingen. Kanskje sjå ei episode Miss Marple eller fredagskrimmen som gjekk fredag. Travel måndag, men den blir nok fin. Brev er ein fin ting, og du er så flink til å sende og! Ha ein strålande fin måndag kjære, fine du!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑