Mandagsoppmuntring

Sånn helt på tampen, og over grensa i Norge:

Det som gjorde mandagen min bedre i dag var å få brev fra snille, søte, fine Malene og ikke minst kjekke Menig Tennøy oppe i nord! Det varmet virkelig hjertet her jeg har druknet i forelesninger og oppgaveskriving! Har faktisk forelesninger fra klokka 9 til klokka 8 på kvelden hver mandag, så det er derfor mandagsoppmuntringene ofte er så treige.

Har dere hatt en bra mandag?

3 Comments

  1. Hurra for brev!! Eg sende mitt i dag, hoho. Håpar kjem det fram denne gongen.

  2. Eg fekk to postkort på måndag, og det gjorde verkeleg dagen min betre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑