Mandagsoppmuntring

For en uke siden kom gitaren min i posten, inni en utslitt flightcase som har vært pappa sin, med en lapp som sa at jeg kunne bare hive den hvis jeg ville. Siden den ikke egentlig holdt på plass en gitar, og jeg ikke har noe sted å ha den, bestemte jeg meg for å hive den, og satte den utenfor døra mi. Der har den stått siden, fordi jeg egentlig hadde lyst til å fikse den i stedet for.

Dagens lille oppmuntring var å kunne gi den bort til vaskedamen som er så snill å vaske kjøkkengulvet vårt en gang i uken. Hun hadde nemlig lenge lett etter en kasse som hun kunne ha gitaren i når den skulle bare ligge hjemme. Så, med et stikk av dårlig samvittighet fra min side, ble hun den nye eieren av en gitarkasse. Håper bare ikke pappa blir sur på meg.

 

Hvordan har din mandag vært?

 

3 Comments

  1. Pappa sier at det er bra den kommer til nytte! ;-)

  2. Kjipt å gi fra se kassa, men det va hvertfall en god gjerning :D Snille-Mari <3 xD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑