Sommerfesten på Giske

Lørdag bakte vi en kake, kledde oss med alt for lite vanntette klær og satte oss på bussen for å være med på Sommerfesten på Giske. Herlige musikere, irriterende strømbrudd, høljeregn, klissvåte gensere, regnponchoer, gjørme, dansing og kyssing i regnet. PeaceLoveUnderstanding.

Sommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på GiskeSommerfesten på Giske

2 Comments

  1. Å skulle ønske e va der, men d regna sånn :O

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑