Dette kommer til å bli en dårlig blogguke, i og med at jeg i dag drar til sommerens høydepunkt: Borg Sangskole. Nå blir det opera og Marilyn for alle penga! Til jeg er tilbake som det kreative mennesket man blir på Borg, kan dere kose dere med fjorårets hyllest.

Borg Sangskole – Den beste uka noen sinne!

18.aug.2011 kl.01:41 i Det som betyr noe 6 kommentarer

Å le til man er så utslitt at man bare må ligge på gulvet. Å ha en humor som ingen andre forstår, så mange interne vitser at man burde blitt flau, men ikke blir det, fordi man har dramatimer og blåkuler. Overalt. Å rote til et helt rom med pledd, puter, klær, tekopper og honning. Å gjøre det man liker best i hele verden, med de aller beste folkene, i en hel uke i strekk. Bli så sliten man ikke ante man kunne bli. Klare ting man ikke ante man kunne, tørre, vokse, og bli en sikrere person.


(takk til fantastisk fotograf på det siste bildet.. )