Friskt pust i frisk luft

En fin del av Kulturfestivalen er å besøke Leikvin. Der holder de konsert og selger kaker, mat, saft og vafler med grøt. Ble veldig imponert over bandet Batteri (eller battery med i, som konferansieren sa), de så veldig unge ut, men med en gang de begynte å spille, så de ut som om de aldri hadde gjort noe annet (noe jeg etter litt googling oppdaget at de ikke har). De frisket opp med selvskrevne, nynorske tekster og minnet om en blanding av The Wombats og Kaizers. Og det liker vi.

2 Comments

  1. Fin stemning på bildene!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Mari Hafsås

Theme by Anders Noren, design by RagnhildUp ↑